Inloggen          

Website die geschikt is voor al uw apparaten

Een responsive website is simpel gezegd een website die zich aanpast aan het scherm van de bezoeker. Of dit nu een desktop monitor is, een tablet of een smartphone. Er is één website, waarvan de layout zich aanpast aan de resolutie van het ontwerp. Iedereen zoekt steeds meer informatie op via zijn smartphone of tablet. Van adresgegevens tot prijzen en van telefoonnummers tot voorbeelden. Het is niet meer weg te denken in ons leven. Daarom is het belangrijk dat de bezoekers van uw website de juiste informatie binnen handbereik hebben via hun smartphone.

 

Bril29 website
Optical agency website
Willemsen infra website
Jongerenwerk website

Website voor mobiel gebruik

Le-design ontwerp de websites zo dat ze geschikt zijn voor uw desktop, laptop, tablet en smartphone. Geen problemen meer met teksten die niet goed leesbaar zijn of dat de de functies niet werken op de websites. Met een responsive website van Le-design ga je met de tijd mee en kunnen je klanten overal gemakkelijk op je website komen en alle informatie vinden die zij nodig hebben.

 

Verder zorgen wij ervoor dat je website goed voor de zoekmachines is en mobile friendly.

Bent u benieuwd of uw website geschikt is voor mobiele apparaten? Neem dan contact met ons op en wij zullen gratis uw website testen op verschillende mobiel vriendelijke onderdelen.

Alles in één CMS

Uw website wordt in één CMS gemaakt waardoor alles overzichtelijk is en makkelijk te vinden. Ook hoeft u bij het CMS van Le-design maar één keer een verandering doorvoeren zodat het voor alle apparaten beschikbaar wordt.

Wilt u meer informatie over een responsive website of wilt u uw website laten testen hoe mobiel vriendelijk hij is? neem dan gerust op met ons via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of doormiddel van 085 06 56 613

Le-design uw partner in webdesign

Instagram

Contactgegevens

Postadres

Klipper 45,
3904 SK Veenendaal

Contact

Tel: 06 13 75 1004
Email: Info@le-design.nl

Facebook mob

Facebook

Copyright ©2017 Le-design Grafisch Design Bureau.
Alle rechten voorbehouden.

Algemene voorwaarden | Sitemap | Links | Contact