Inloggen          

Een website voor al uw apparaten

Tegenwoordig zoeken steeds meer mensen alles online of via hun smartphone op. Daarom is het belangrijk dat uw website professioneel, volledig in uw huisstijl, herkenbaar en overzichtelijk en mobile friendly is. Le-design kan dit voor u realiseren.

 

Bril29 website
Optical agency website
Willemsen infra website
Jongerenwerk website

Voordat we gaan starten met de website

Een website maken kan niet zomaar gebeuren. Daarom komen wij graag langs om de wensen en mogelijkheden te bespreken, maar natuurlijk ook om gelijk en goed beeld van  uw bedrijf te krijgen. Tijdens het gesprek zullen wij de volgende punten met je bespreken:

  • Welke producten en/of diensten levert uw bedrijf?
  • Wat is uw missie en visie?
  • Wat is uw doelgroep?
  • Wat zijn uw wensen?
  • Functioneel ontwerp
  • Bouw en realisatie
  • De website online zetten

Website voor mobiel gebruik

Le-design ontwerp de websites zo dat ze geschikt zijn voor uw desktop, laptop, tablet en smartphone. Geen problemen meer met teksten die niet goed leesbaar zijn of dat de functies niet werken op de websites. Met een responsive website van Le-design ga je met de tijd mee en kunnen je klanten overal gemakkelijk op je website komen en alle informatie vinden die zij nodig hebben.

Verder zorgen wij ervoor dat je website goed voor de zoekmachines is en mobile friendly.

Bent u benieuwd of uw website geschikt is voor mobiele apparaten? Neem dan contact met ons op en wij zullen gratis uw website testen op verschillende mobiel vriendelijke onderdelen.

Mist u een bedrijfslogo

Een onderdeel van de website is het bedirjfslogo. Mocht u deze nog niet hebben? geen probleem. Le-design verzorgt logo's en huisstijlen.

Website en huisstijl combineren

Wij zorgen ervoor dat uw website in de zelfde kleuren combinatie als uw huisstijl komt. Zo zal de uitstraling van uw bedrijf overal hetzelfde zijn. Ook als u nog geen huisstijl heeft of niet tevreden erover ben kunnen wij u adviseren en waar nodig ondersteunen met de veranderingen.

Le-design neemt al uw werk uit handen. Zo zorgen wij ervoor dat er een mooi en professioneel webdesign ontstaat. Verder kunnen wij ook de webhosting voor u regelen. Wij werken hiervoor samen met betrouwbare partners.

Neem vrijblijvend contact op met Le-design via telefoonnummer 06 13 75 1004 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Le-design uw partner in webdesign

Instagram

Contactgegevens

Postadres

Klipper 45,
3904 SK Veenendaal

Contact

Tel: 06 13 75 1004
Email: Info@le-design.nl

Facebook mob

Facebook

Copyright ©2017 Le-design Grafisch Design Bureau.
Alle rechten voorbehouden.

Algemene voorwaarden | Sitemap | Links | Contact