Inloggen          

Logo design, logo ontwerp, bedrijfsidentiteit

Een logo vormt de eerste indruk van uw bedrijf: wat wilt u als organisatie uitstralen? Wat is uw visie en missie? Wie is uw doelgroep? Bij deze en meerdere vraagstukken denkt Le-design mee.
Uw logo is tevens de basis van de huisstijl. Le-design zorgt ervoor dat uw logo optimaal toepasbaar is voor reclame online en offline.

Wat is een logo?

Een logo is de herkenning van uw bedrijf, instelling of vereniging. Een logo kan bestaan uit een beeldmerk of een woord in een bepaalde lettertype style en kleur. Ook kunnen wij een logo maken met een combinatie van beeldmerk en uw bedrijfsnaam. hierdoor zullen mensen u herkennen aan uw bedrijsnaam en uw beeldmerk. 

Corne Optiek Ledesign Logo Design
Logo Ontwerp Infinity Ict
Logo Optieksignage
Meersocial Ledesign Logo Design

De verschillende eisen van een logo.

Een goed logo moet altijd aan een aantal voorwaarden voldoen. Le-design zorgt hiervoor. Zo wordt er goed gekeken naar het gebruik van de kleuren en mogelijkheden. Zo krijgt u het logo in verschillende bestandsformaten aangeleverd met de verschillende kleurencodes. Dit geeft u de vrijheid om het logo naar eigen wens te gebruiken. Doordat wij het logo in verschillende bestandformaten aanleveren kunt u ervoor zorgen dat uw logo ook na het vergroten scherp blijft en dat het geen kwaliteit verliest.

Restylen of het logo vernieuwen?

WIlt u graag uw huidige logo in een nieuw jasje steken of het complete logo vernieuwen? Dit is voor Le-design geen probleem. Le-design is gespecialiseerd in het ontwerpen van logo's en de wensen van de klant door te voeren in het logo. Ook kunt u bij Le-design terecht voor het aanpassen van uw huisstijl, promotie en drukwerk. Zo kunt u uw nieuwe logo geheel doorvoeren en wordt u ontzorgt voor uw drukwerk

Wilt ik graag weten wat de mogelijkheden en voordelen zijn met een logo ontwerp bij Le-design?  Neem vrijblijvend contact op met Le-design via telefoonnummer 06 13 75 1004 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Le-design uw partner in een logo design

Instagram

Contactgegevens

Postadres

Klipper 45,
3904 SK Veenendaal

Contact

Tel: 06 13 75 1004
Email: Info@le-design.nl

Facebook mob

Facebook

Copyright ©2017 Le-design Grafisch Design Bureau.
Alle rechten voorbehouden.

Algemene voorwaarden | Sitemap | Links | Contact